• Konyaklı naringi mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 831

Tarix : 15-03-2016, 16:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
0,5 kq naringi
0,5 kq şəkər tozu
2-3 x.q. konyak

Hazırlanması:
Yaxşı olar ki, xırda mandarin götürəsiniz. Təmizləyin, dilimləyin, üzərinə şəkər tozu səpin, konyak gəzdirin, 1 gecə saxlayın.

Səhəri gün ocağın üstə qoyun (qaynamasın). Ocağı azaldın və 40 dəqiqə qaynatmadan bişirin. Soyudun. Sterilizə edilmiş bankalara yığıb soyuq yerdə saxlayın.
Göstərilən miqdardan 700 q mürəbbə alınır.

Nuş olsun!
Etiketlər: saxlayın, konyak, şəkər, edilmiş, Sterilizə, Soyudun, qaynatmadan, dəqiqə, bankalara, bişirin, soyuq, mürəbbə, alınır, olsun, miqdardan, Göstərilən, azaldın, yerdə, yığıb, qoyun
BİZİ İZLƏYİN