• Bəhməzli heyva mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 650

Tarix : 12-06-2014, 16:41

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q heyva
1 su stəkanı su
1,5 stəkan bəhməz

Hazırlanması:
Qabıqları soyulub küp–küp doğranan heyvaları vam odda bişirmək lazımdır.
Heyvalar yumşalandan sonra bəhməzi əlavə etmək lozımdır.
Ara-sıra qarışdıraraq bəhməz tamamən qarışana qədər bişirmək lazımdır.
İsti–isti şüşə bankalara yığıb ağzını bağlamaq lazımdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: lazımdır, bişirmək, bəhməz, tamamən, qarışdıraraq, etmək, lozımdır, qarışana, İsti–isti, bağlamaq, olsun, ağzını, yığıb, əlavə, bankalara, qədər, yumşalandan, Hazırlanması, Qabıqları, stəkan
BİZİ İZLƏYİN