• Portağal marmeladı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 832

Tarix : 1-02-2016, 15:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
10 portağal
0.5 st. limon şirəsi
50 q jelatin
2 st. şəkər tozu

Hazırlanması:
Jelatinin üstünə bir qədər su töküb şişməsi üçün bir kənarda saxlayın.

Portağalları təmizləyin, dilimləyib blenderdə xırdalayın. Alınan püreni ələkdən keçirin.

Limon şirəsi qatıb vam ocağın üzərinə qoyun.

Jelatini əlavə edin, jelatin tam əriyənədək qızdırın (qaynatmaq olmaz!)

Alınan kütləni formalara töküb soyudun.

Əgər formalar böyükdürsə, donandan sonra çıxarıb doğrayın, üzərinə şəkər tozu səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, töküb, Alınan, jelatin, şirəsi, üzərinə, qızdırın, qaynatmaq, olmaz, Jelatini, qoyun, kütləni, əlavə, əriyənədək, formalar, çıxarıb, doğrayın, səpin, olsun, sonra
BİZİ İZLƏYİN