Tərkibi:
Xəmir üçün:Un – 200 qr.
Su – 1 st.
Duz – 1 ç.q.
Şəkər tozu – 5 qr.
Maya – 5 qr.
Süd – 10 qr.
Üzərinə:Ananas – 150 qr.
Nar – 100 qr.
Masarella pendiri – 100 qr.
Hazırlanması:Xəmir üçün ərzaqlardan mayalı xəmir yoğurun.
Xəmirin üstünü bağlayıb, 20 dəqiqə kənarda saxlayın.
Sonra dairəvi yayıb, üzərinə ananas dilimi, nar dənələri və pendir səpin.
250 dərəcə isti sobada 6 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: Xəmir, dəqiqə, ananas, dilimi, üzərinə, yayıb, Sonra, dairəvi, dənələri, pendir, bişirin, olsun, sobada, dərəcə, səpin, saxlayın, kənarda, Hazırlanması, ərzaqlardan, pendiri