Tərkibi:8-9 ədəd paxlava fətiri
1 stəkan zeytun yağı
1 stəkan su
200 qram rəndələnmiş holland pendiri
150 qram incə kəsilmiş yağlı kolbasa
150 qram doğranmış sosiska
150 qram yağsız kolbasa
1 ədəd doğranmış pomidor
1-2 incə doğranmış yaşıl bibər
Ketçup
Hazırlanması:Fətirləri tavaya sərin, hər qata yağlı su tökün, ən son qatın üstünə də pitsa üçün gərəkli inqradientləri qoyun, pendiri əlavə edin və 180 dərəcə isidilmiş sobaya qoyun.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, qoyun, kolbasa, pendiri, yağlı, stəkan, üstünə, pitsa, qatın, gərəkli, tökün, sərin, olsun, isidilmiş, əlavə, tavaya, sobaya, dərəcə, inqradientləri, bibər