Tərkibi:milföy xəmiri
2 ədəd pomidor
2 yemək qaşığı zeytun yağı
Fesleğen
Holland pendiri
1 çay qaşığı şəkər
kəklik
duz
qara bibər
Hazırlanması:Geniş bir tavaya zeytun yağını, sonra rəndələnmiş pomidorları əlavə edin. Şəkər və ədviyyatları əlavə edib, bişirməyə davam edin. Bişdikdən sonra soyuması üçün kənara ayırın. Otaq istiliyində gözləyən milföy un ilə birləşdirib, geniş bir sahədə açın. Peçenye qəlibləri ilə kəsin və yağlı kağız sərilmiş soba qabına xəmirləri qoyun. Üzərinə sousu çəkib, rəndədələnmiş pendiri səpin. 180 dərəcə sobada pendirlər əriyənə qədər 10 dəqiqə bişirin. Üzərinə incə doğranmış fesleğeni əlavə edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, Üzərinə, sonra, zeytun, pendiri, milföy, qaşığı, qoyun, qəlibləri, Peçenye, xəmirləri, sərilmiş, kəsin, yağlı, sousu, kağız, qabına, rəndədələnmiş, dəqiqə, qədər