Tərkibi:keşniş,
şüyüd,
göy soğan,
dağ keşnişi,
nanə,
turşəng,
4-5 ədəd yumurta,
duz, istiot,
kərə yağı,
1 x.q. un
Hazırlanması:Əvvəlcə göyərtiləri yuyub, quruduruq. Çox xırda olmamaq şərtilə doğradıqdan sonra üzərinə çalınmış yumurta, duz, istiot və un əlavə edib, qarışdırırıq. Hazırladığımız qarışımı isidilmiş kərə yağına töküb, bişiririk. Bir tərəfi qızardıqdan sonr 4 yeə bölüb, digər üzünə çeviririk. O biri tərəfi də bişdikdən sonra hazırdır. Süfrəyə verərkən yanında qatıqla servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, sonra, tərəfi, yumurta, bölüb, digər, yağına, qızardıqdan, üzünə, töküb, bişiririk, bişdikdən, qatıqla, servis, bilərsiniz, yanında, verərkən, isidilmiş, hazırdır, Süfrəyə