• Qurut resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 35 274

Tarix : 12-12-2015, 15:00

Bölmə : Qəlyanaltılar / Turşular

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Süzmə
Duz

Hazırlanması:
Qurutu hazırlamaqdan ötrü qatıq və ya ayran torbada qatılaşanadək süzülür-süzmə hazırlanır. Sonra ona duz vuraraq xəmir kimi yoğurub yumrulayır və qurudurlar. Qurutu uzun müddət saxlamaq olur. İstifadə zamanı qurutu isti su ilə yuyulub təmizlənərək məhlul halına salınır. Bu məhlula sarımsaq qatmaq və ya sarımsaqsız istifadə etmək olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: Qurutu, yuyulub, təmizlənərək, məhlul, qurutu, zamanı, saxlamaq, İstifadə, halına, məhlula, istifadə, etmək, olsun, sarımsaqsız, qatmaq, müddət, sarımsaq, salınır, qurudurlar, ayran
BİZİ İZLƏYİN