Tərkibi:350 qr yağsız pendir
1 ədəd yumurta
2 xörək qaşığı kərə yağı
50 qr incə çekilmiş qoz, fındıq, badam qarışığı
Hazırlanması:Yağsız pendirdən kiçik küplər hazırlayın.
Çalınmış yumurtaya fındıq, qoz, badam qarışığına qatın.
Kərəyağını tavada əridin. Qarışığa pendirləri əlavə edin.
Tez-tez çevirərək hər tərəfini qızardıb qaba qoyun.
Albalı jelesi və ya cem ilə təqdim edir.
Nuş olsun!
Etiketlər: badam, fındıq, Qarışığa, pendirləri, əlavə, əridin, tavada, qatın, Kərəyağını, çevirərək, olsun, Albalı, jelesi, qoyun, qızardıb, qarışığına, tərəfini, təqdim, Çalınmış, xörək