Tərkibi:Badımcan-2 ədəd
Sarımsaq-2 diş
Cəfəri-30 qr.
Zirinc(Barbaris)-20 qr.
Qoz-50 qr.
Günəbaxan yağı
Mayonez
Hazırlanması:Badımcanları nazik və uzunsov doğrayırıq.Günəbaxan yağında qızardıb, salfetkaya düzürük ki yağı çəkilsin. Qozu, sarımsağı, cəfərini blendordan keçirdirik. İçinə zirinc, duz, istiot, mayonez əlavə edib qarışdırırıq. Hər badımcanın ustunə çəkib, bükürük.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: Günəbaxan, zirinc, istiot, İçinə, keçirdirik, cəfərini, blendordan, mayonez, əlavə, çəkib, bükürük, ustunə, badımcanın, qarışdırırıq, sarımsağı, düzürük, Mayonez, Badımcanları, Barbaris, Zirinc