• Badımcanlı rulet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 565

Tarix : 10-02-2017, 20:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
1 badımcan böyük
50 qr. ağ pendir (keçi pendiridə ola bilər)
ağ reyhan (istədiyiniz göyərti ilə əvəz edin)

Hazırlanması:
Badımcanı nazik doğrayıb acılığını çıxardın. Elektrik qrili isti edin. Badımcanları nazik doğrayıb, qrilin üsdündə iki tərəfli qızardır. Qoyun qırağa soyusun. Pendiri çənqəllə əzin və içinə xirda doğranmış göyərti əlavə edin. Hər basımcanın üsdünə 1 ç.q. qoyun və bükün. Çox dadlı bir qəlyanaltı alınır

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: doğrayıb, göyərti, nazik, içinə, xirda, doğranmış, çənqəllə, Pendiri, qırağa, soyusun, əlavə, alınır, qoyun, bükün, üsdünə, qəlyanaltı, Qoyun, basımcanın, dadlı, üsdündə
BİZİ İZLƏYİN