Tərkibi:1 badımcan böyük
50 qr. ağ pendir (keçi pendiridə ola bilər)
ağ reyhan (istədiyiniz göyərti ilə əvəz edin)
Hazırlanması:Badımcanı nazik doğrayıb acılığını çıxardın. Elektrik qrili isti edin. Badımcanları nazik doğrayıb, qrilin üsdündə iki tərəfli qızardır. Qoyun qırağa soyusun. Pendiri çənqəllə əzin və içinə xirda doğranmış göyərti əlavə edin. Hər basımcanın üsdünə 1 ç.q. qoyun və bükün. Çox dadlı bir qəlyanaltı alınır
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: doğrayıb, göyərti, nazik, içinə, xirda, doğranmış, çənqəllə, Pendiri, qırağa, soyusun, əlavə, alınır, qoyun, bükün, üsdünə, qəlyanaltı, Qoyun, basımcanın, dadlı, üsdündə