• Almalı atlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 687

Tarix : 24-05-2017, 14:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Alma – 1 ədəd
Reyhan – 1 dəstə
Keşniş – 1 dəstə
Şüyüd – 1 dəstə
Qatıq – 0.5 l.
Duz

Hazırlanması:
Qatıq mikserlə çırpılır, üzərinə xırda doğranmış göyərti, sürtgəcdən keçirilmiş alma və duz əlavə edilir, yaxşıca qarışdırılır. Soyuducuya qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: dəstə, Qatıq, edilir, əlavə, keçirilmiş, yaxşıca, qarışdırılır, Soyuducuya, sürtgəcdən, qoyulur, doğranmış, mikserlə, Şüyüd, Keşniş, çırpılır, üzərinə, Reyhan, xırda, Göyərtili
BİZİ İZLƏYİN