• Xərçəngin qarşısını alan ƏN TƏSİRLİ MƏHSULLAR müəyyən edildi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 017

Tarix : 16-06-2018, 14:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları


Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün daha faydalı qidanı müəyyən edib.
Nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.
Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.
Etiketlər: bağırsaq, xəstəliklərinin, hüceyrənin, zərərli, komponentləri, autofagiyaya, məlum, tədqiqatlar, nəticəsində, etməsi, qidalar, təsir, inkişaf, etməsinin, qarşısını, proseslərinin, iltihab, Aparılan, göstərir, orqanizmdə
BİZİ İZLƏYİN