• Yarpaq dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6 254

Tarix : 12-08-2017, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
mal və ya qoyun əti
baş soğan
yumru düyü
keşniş, şüyüd, nanə
duz, istiot
üzüm yarpağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə ət və soğanı ətçəkən maşında çəkirik. Sonra üzərinə düyü, doğranmış keşniş, şüyüd, nanə və duz, istiot əlavə edib, qarışdırıq. Hazır olmuş içliyi yarpağa büküb, qazanda bişiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, şüyüd, keşniş, olmuş, Hazır, əlavə, qarışdırıq, içliyi, büküb, bişiririk, qazanda, doğranmış, yarpağa, çəkirik, Əvvəlcə, yarpağı, yumru, soğan, soğanı, ətçəkən
BİZİ İZLƏYİN