Tərkibi:1 kq kartof
300 q balıq filesi
1-2 baş soğan
duz
istiot
bitki yağı
Hazırlanması:Kartof orta ölçülü, düzgün, yarasız olmalıdır. Kartofu axar suyun altında qab üçün təzə süngərlə, yaxud fırçayla yuyun. Lazım gələrsə, bundan əvvəl 5-10 dəqiqə duzlu suda saxlayın.
Sonra xüsusi bıçaqla ortasını çıxarın.
Balığı yuyun, soğanla birlikdə ət maşınından keçirin. Duzlayıb-istiotlayın. Qarışdırın, sonra içi çıxarılmış kartofların içinə doldurun.
İçi doldurulmuş kartofları dərin tavada bitki yağında hərtərəfli qızardın. Sonra qazana, küpə, yaxun dərin siniyə yığıb sobada, yaxud mikrodalğalı sobada bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, Sonra, dərin, sobada, yaxud, yuyun, çıxarılmış, kartofların, içinə, sonra, Duzlayıb, birlikdə, soğanla, maşınından, keçirin, istiotlayın, doldurun, Qarışdırın, kartofları, yığıb