Tərkibi:1 gülkələmi
5 yumurta
100 q kərə yağı
20 ml bitki yağı
100 q sidr qozası
70 q xırda suxarı
40 q parmezan pendiri
yarım limonun şirəsi
duz
istiot
Hazırlanması:Gülkələmini yuyub, doğrayın, bitki yağında qovurun, tam bişirməyin. Duz, istiot vurun. Limon şirəsini üstünə gəzdirin.
Siniyə tökün, üzərinə qovrulmuş sidr qozalarını və sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin.
5 yumurtanı çalıb bunun üstünə tökün. Duz, istiot vurun, xırda suxarı səpin, 180 dərəcə qızdırılmış sobada 12 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, səpin, vurun, xırda, suxarı, üstünə, tökün, bitki, pendir, keçirilmiş, qozalarını, qovrulmuş, üzərinə, sürtgəcdən, çalıb, dəqiqə, bişirin, olsun, sobada, qızdırılmış