• Bibəriyəli kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 673

Tarix : 5-11-2018, 20:45

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
4 kartof
Təzə biberiye
Zeytun yağı
Duz
Təzə istiot

Hazırlanması:
Əvvəla, kartofları çox yaxşı təmizləyib qabığını soyun təxminən 10 dəqiqə qaynadın. Sonra kartofları ortadan eninə ikiyə kəsib bir tavanı qızdırırsınız zeytun yağının içərisinə qabıqları çölə baxacaq şəkildə yerləşdirin. Ara sıra çevirərək, qabıq hissələrinin da qızarmasını təmin edin. Son mərhələdə duz, istiot və bibəriyə yarpaqları səpib, biberiyələr yanmadan süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, kartofları, çevirərək, hissələrinin, qızarmasını, qabıq, şəkildə, içərisinə, qabıqları, baxacaq, təmin, yerləşdirin, bibəriyə, süfrəyə, verin, olsun, yanmadan, biberiyələr, yağının, yarpaqları
BİZİ İZLƏYİN