Tərkibi:450 q boranı
500 q toyuq filesi
800 q kartof
2 baş soğan
1 yerkökü
0,5 banka qarğıdalı konservi
1 st. tomat şirəsi
duz
istiot
"Provans otları" - zövqə görə
bitki yağı (qızartmaq üçün)
Hazırlanması:Baş soğanı kubik doğrayın.
Toyuğu da xırda doğrayın.
Soğanı, toyuq filesini, kubik doğranmış yerkökünü bitki yağında azacıq qovurun.
Kartofla boranını iri kubik doğrayın, soğan, yerkökü, toyuq ətinə əlavə edin. Kartof yumşalanadək bişirin. 1 stəkan tomat sousu ilə qarğıdalı konservini əlavə edin.
Duz, istiot, "Provans otları" əlavə edin, tavanın qapağını örtün, 5-7 dəqiqə vam odda bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, toyuq, kubik, əlavə, istiot, otları, bişirin, tomat, bitki, Provans, yerkökü, qarğıdalı, soğan, olsun, Kartof, ətinə, boranını, qovurun, Kartofla, dəqiqə