Tərkibi:can əti (damarsız)
2 yumurta
narın suxarı
duz
qara istiot
bitki yağı
Hazırlanması:Əti telinin uzunasına qalın tikələrə doğrayın. Döyün. Duz, istiot vurun.
Yumurtaları çalın (lyezon da etmək olar: 1 yumurta ilə 2 x.q. südü çalın).
Tavada bitki yağını qızdırın.
Hər tikəni çalınmış yumurtaya, sonra isə suxarıya batırın, tavada hər iki üzünü qızardın.
Süfrəyə verərkən üstünə ərinmiş kərə yağı tökə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: çalın, bitki, istiot, yumurta, suxarıya, batırın, sonra, tikəni, tavada, çalınmış, yumurtaya, Süfrəyə, ərinmiş, bilərsiniz, olsun, üstünə, verərkən, qızardın, qızdırın, üzünü