Tərkibi:Balıq - 1 kq-a qədər
Qoz - bir ovuc
Limon şirəsi
Kişmiş - bir ovuc
Soğan - 1 ədəd
Zeytun yağı
Duz
Hazırlanması:Balığı təmizləyin, içini çıxarın, içərisini və üstünü duzlayın. Döyülmüş qoz, kişmiş, xırda doğranıb, yağda qızardılmış soğan və limon şirəsindən içlik hazırlayın. Yaxşıca qarışdırın və balığın içinə doldurun. Balığı sapla tikin və sobada bitki yağında qızardın. Hazır balığı boşqaba qoyun, sapları çıxarın və limon dilimləri ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: çıxarın, Balığı, limon, doldurun, sapla, tikin, sobada, içinə, balığın, hazırlayın, Yaxşıca, qarışdırın, bitki, yağında, sapları, dilimləri, bəzəyin, qoyun, boşqaba, qızardın