Tərkibi:
3 yumurta
4 dənə soğan
Yarım dəstə cəfəri
Bir stəkandan 1 barmaq əksik duru yağ
2 stəkan isti süd
2 kartof
1 soğan
1,5 çay qaşığı duz
2 çay qaşığı kəklikotu
1 çay qaşığı çili bibəri
1 fincan ağ pendir
2 qabartma tozu
1 çay stəkanı çedar
3 stəkan un
Üzəri üçün:
1 stəkan rəndələnmiş çedar pendir
Hazırlanması:
Əvvəlcə cəfəri, soğan kartofu və soğanı xırda-xırda doğrayıb pendiri rəndələyin.
Yumurtaları dərin bir qabda sındırıb çırpın.
Sonra yağ, süd, duz əlavə edin və çırpmağa davam etdim.
Yaxşı çırpdıqdan sonra undan başqa bütün maddələri əlavə edin və əl çırpma ilə çırpın.
3 stəkan un əlavə edin, bir qaşıqla aşağıdan yuxarıya yaxşıca qarışdırın və yağlanmış kvadrat tavaya tökün.
Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş çedar pendiri səpin.
50 dəqiqə əvvəl 175 ° C əvvəlcədən qızdırılan sobada bişirin.
Tamamilə qızardıqdan sonra yağlı kağızla örtün və 15 dəqiqə bişirdim.
Sonra sobadan çıxarıb bir parça ilə örtün. ✓ Ən azı yarım saat gözlədikdən sonra kəsib süfrəyə verin
Nuş olsun!