• Tavada praktik kumpir resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 509

Tarix : 30-04-2021, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Praktik reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
6-7 orta kartof
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 stəkan konservləşdirilmiş qarğıdalı
1,5 stəkan qaynadılmış noxud
1,5 stəkan qaynadılmış yerkökü
1,5 stəkan sürtgəcdən keçirilmiş çedar pendir
5 uzun sosiska
Yaşıl və qara zeytun
1 çay stəkanı kornişon turşu
1 çay qaşığı tomat pastası
Duz

Hazırlnması:
Kartofu qaynadın və əzin. Kərə yağı, duz və 1 stəkan sürtgəcdən keçirilmiş çedar pendir əlavə edib qarışdırın
Püreni əlinizlə sıxın və yapışmaması üçün yağlanmış və ya su ilə isladılmış hər tərəfə bərabər şəkildə yaydırın.
Ayrı bir tavada sosiskaları bir çay qaşığı tomat pastası ilə qovurun və halqalara kəsib kartofun üstünə sürün.
Üzərinə zeytun,kornişon turşusu, qarğıdalı, yerkökü və noxud qarışığı tökün.
Qalan çedar pendirini üstünə səpin və 200 dərəcə sobada çedar əriyənədək bişirin.
Ketçup və mayonez ilə süfrəyə verin.

Nuş olsun!
BİZİ İZLƏYİN