Tərkibi:500 qram kubik mal əti
1 soğan
1 çay qaşığı duz
2 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı kəklikotu
1 çay qaşığı qara bibər
1 stəkan isti su
Hazırlanması:Polad qazanı yaxşıca qızdırın və ətini qazana qoyun. Ət buxarlanana və yenidən sərbəst buraxılana qədər yüksək istilikdə qızartın.
Ət qızardılarkən soğanı kublar halında kəsin və büzülmüş ətlərə əlavə edin.
Zeytun yağı ilə yağlayın və 3 dəqiqə belə qızardın.
Sonra qaynar suyu əlavə edin. Qazanın qapağını bağlayın və az odda bişirin.
Ət yumşalana qədər təxminən 30 dəqiqə bişirin.
Ət yumşaq olduqda duz və ədviyyat əlavə edin, qarışdırın və sobanı bağlayın. İsti xidmət edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, əlavə, dəqiqə, bişirin, bağlayın, qədər, halında, qızardın, Sonra, kəsin, büzülmüş, qaynar, Zeytun, yağlayın, ətlərə, qapağını, qarışdırın, sobanı, xidmət, olsun