Tərkibi:1,5 kq hinduşka filesi
300 q pendir
göy soğan
ananas konservi
mayonez
duz
istiot
Hazırlanması:Hinduşka filesini lay-lay kəsib döyün. Duz, istiot vurub azca saxlayın. Hündür kənarlı sininin içinə ərzaqları lay-lay düzün. Əvvəlcə hinduşka ətini döşəyin. Üstünə göy soğanı (doğranmış, yaxud da yaşıl rəngli soğan cücərtilərini), ananas dilimlərini düzün. Pendirin yarısını sürtgəcin iri gözündən keçirib ananasın üstünə səpin. Bunun üzərinə isə yenidən soğan döşəyin. Hinduşka ətinin qalanını da döşəyib, mayonez vurun, yenə pendir səpib, daha bir kərə mayonez çəkin. 175 dərəcə qızdırılmış sobada 30-40 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: mayonez, soğan, istiot, döşəyin, hinduşka, ananas, pendir, Hinduşka, düzün, səpin, üzərinə, üstünə, Bunun, gözündən, yarısını, sürtgəcin, yenidən, keçirib, ananasın, səpib