• İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 451

Tarix : 7-11-2014, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 q qabaq
300 q qiymə
20-30 q qurudulmuş ağ göbələk (təzəsi də olar)
100 q qaynadılmış düyü
100 q pendir
100 q soğan
duz
istiot
bitki yağı
İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Göbələk qurusunun üzərinə qaynar su töküb 30 dəqiqə saxlayın. Qabaqları 3 sm enində doğrayın. Hər hissənin dibini zədələməmək şərtilə çay qaşığının köməyilə içini çıxarın. İçini xırdalayın.
Soğanı, göbələyi xırda doğrayın. Soğanı bitki yağında qızardın. Qiymə əlavə edin. Sonra göbələkləri, daha sonra isə qabağın lətini əlavə edin. Duzlayıb istiotlayın, 25 dəqiqə qovurun. Qaynadılmış düyü əlavə edib qarışdırın, ocaqdan götürün. Azca soyudun.
Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Qabaq "çəlləklərinin" içini doldurun. Üzərinə pendir səpin. Siniyə düzüb sobaya qoyun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT

İçli qabaq resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, əlavə, doğrayın, bitki, içini, Soğanı, pendir, xırda, ocaqdan, qarışdırın, götürün, soyudun, sürtgəcin, Pendiri, Qaynadılmış, qovurun, sonra, göbələkləri, qabağın, lətini
BİZİ İZLƏYİN