• Pendir souslu ət qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 608

Tarix : 2-03-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq ət
500 q şampinyon
250 q ərinmiş pendir
1 x.q. tomat pastası
ədviyyat

Hazırlanması:
Əti 3 sm ölçüdə kubik doğrayın. Vam odda tavada bişirin. Göbələkləri yuyub qazana yığın, qaynar su töküb 10 dəqiqə qaynadın. Bişmiş göbələkləri soyudub doğrayın, ət olan tavaya əlavə edin, qızardın. Duz, istiot, ədviyyat, tomat pastası əlavə edin. Hazır olana yaxın ərinmiş pendir əlavə edib əriyənədək qarışdırın.
Süfrəyə verərkən yanında qarnir kimi düyü verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, pastası, ədviyyat, tomat, doğrayın, ərinmiş, pendir, Hazır, olana, istiot, qızardın, tavaya, olsun, yaxın, qarışdırın, qarnir, bilərsiniz, yanında, soyudub, Süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN