• Qaşıq sapı mantısı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 878

Tarix : 16-12-2014, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 paket (500 qram) qaşıq sapı mantısı
1 xörək qaşığı kərə yağı
600 qram toyuq bulyonu
100 qram pendir
150 qram qoz ləpəsi
Pul bibər
Quru nanə
250 qram çəkilmiş ət
1 xörək qaşığı turşu
Sarımsaqlı qatıq
Duz

Hazırlanması:
Qazanda su qaynadın, duz əlavə edin. Sonra mantıları içində kərə yağı əlavə edilmiş toyuq bulyonuna atın. Bişəndən sonra çıxarın, qaynar suya salıb yenidən bulyona qaytarın. Mantılar hazır olandan sonra boşqaba yığın, üzərinə pendir, qoz ləpəsi və kərə yağı qoyun.

Sous üçünsə çəkilmiş ətim kərə yağında qovurun, mantıların üzərinə sarımsaqlı qatıq əlavə edəndən sonra sonda ət parçalarını əlavə edin.
Qaşıq sapı mantısı resepti

Qaşıq sapı mantısı resepti

Qaşıq sapı mantısı resepti

Qaşıq sapı mantısı resepti

Qaşıq sapı mantısı resepti


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sonra, ləpəsi, çəkilmiş, qatıq, üzərinə, pendir, qaşığı, xörək, toyuq, yığın, bulyona, qaytarın, olandan, hazır, Mantılar, boşqaba, qovurun, edəndən, sonda
BİZİ İZLƏYİN