Tərkibi:500 qram dolmalıq qabaq
200 qram yağlı qoyun əti
1 stəkan plovluq bulqur
1 xörək qaşığı tomat
2 xörək qaşığı marqarin
1 baş doğranmış quru soğan
4-5 diş sarımsaq
1 doğranmış pomidor
1/2 dəstə doğranmış şüyüd
1/2 dəstə doğranmış cəfəri
1/2 dəstə doğranmış nanə
1 çay qaşığı quru nanə
Duz
Qara bibər
Çörəkotu
Hazırlanması:Qabaqları qazıyıb içini ovun, üç barmaq qalınlığında parçalara ayırın. Qabağın içi üçün nəzərdə tutulmuş bütün inqradientləri böyük qaba töküb yaxşıca qaynadın.
Qabaqların içini doldurandan sonra tavaya düzün, bir az su və duz əlavə edin, qapağını bağlayıb vam odda bişirin.
Süfrəyə verəndə sarımsaqlı qatıq əlavə edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, qaşığı, dəstə, əlavə, içini, xörək, tutulmuş, Qabaqların, doldurandan, nəzərdə, bütün, qaynadın, töküb, sonra, inqradientləri, yaxşıca, böyük, düzün, sarımsaqlı, qatıq