• Qulyaj resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 49 429

Tarix : 6-07-2015, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq qırmızı quşbaşı ət,
3 dənəuzunsov yaşıl bibər,
3 dənə orta boy quru soğan,
3 dənə quru soğan,
2 çay qasığı duz,
2 çay qaşığı qırmızı bibər,
1 çay qaşığı istiot,
3 yemək qaşığı zeytun yağı ( yağ olaraq quyruq yağı və ya ət yağı ola bilər ),
3 su stəkanı isti su,

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti yuyun və suyunu tamamən süzün.
Quşbaşı şəklində doğrayın.
Quru soğanın qabıqlarını soyun və incə- incə doğrayın.
Qazana yağınızı qoyub quru soğanı qovurmaya başlayın.
Yaşıl uzunsov bibəri yuyub incə-incə doğrayın və qazana qoyun.
Soğan və bibəri yaxşıca qovurub ətiəlavə edin.
Vam odda suyu qurruyana qədər qovurun.
Pomidorların qabığını soyub küp-küp doğrayın.
Doğranmış pomidorları da qazana əlavə edin.
ədviyyatları və duzuda qatın.
Vam atəşdə tamamən suyunu çəkənə qədər qovurun.
Suyunu çəkincə isti-isti servis edin.
Yanına fəslə uyğun salat hazırlayaraq servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, qaşığı, suyunu, qazana, qədər, qovurun, servis, tamamən, qırmızı, bibər, soğan, bibəri, soyub, qabığını, Doğranmış, qurruyana, Soğan, qoyun, yaxşıca, qovurub
BİZİ İZLƏYİN