Tərkibi:3-4 ədəd kartof,
1 böyük badımcan,
1 böyük kabak,
3-4 ədəd uzunsov bibər,
1 quru soğan,
2 pomidor,
1 diş sarımsaq,
Duz,
Istiot,
Qızartmaq üçün:duru yağ,
Su,
Hazırlanması:Kabak və badımcanları alacalı soyun.
Küp-küp dilimlıəyin.
Bir qabın içərisində duzlu suda 10 dəqiqə saxlayın.
Kartofları da soyub küp-küp dilimləyin və yağda qızardın.
Bibərləri də yeməklik doğrayıb qızardın.
Qazana yarım çay stəkanı duru yağ qoyub qızdırın.
Soğanı incə-incə dilimləyib yağda bir az qızarana qədər qovurun.
Daha sonra pomidorları çox incə dilimləyib qazana alın.
Sarımsağı da əlavə edib 3-4 dəqiqə qovurduqdan sonra qızartmış olduğumuz tərəvəzləri də qazana yığın.
Duzunu istiotunu qoyub 1 su stəkanı su əlavə edirik.
Qapağını qapadıb 3-4 dəqiqə bişirdikdən sonra ocaqdan alıb servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, dəqiqə, yağda, qazana, əlavə, qızardın, dilimləyib, qoyub, böyük, stəkanı, pomidorları, qızdırın, qovurun, Sarımsağı, qızarana, qədər, Soğanı, qovurduqdan, qapadıb, Qapağını