• Balıq küftəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 093

Tarix : 10-03-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
250 q ağ balıq,
2 dilim çörək,
1 yumurta,
1 soğan,
Köftə ədviyyatları.
Yetərin qədər duz,
1 stəkan yağ,
Yarım dəstə cəfəri,
1 ədəd yarpaqları ayrılmlş kahı,

Hazırlanması:
Əvvəlcə balığı bişirin.
Sudan aldıqdan sonra təmizləyin.
Dərin bir qaba 2 dilim çörəyi ufalayın, 1 yumurta, 1 rəndələnmiş soğanı da qaba alın və ərzaqları yoğurun.
Köftə ədviyyatlarını və duzu əlavə edin.
Yoğurmağa davam edin.
Hazırladığınız köftə xəmirindən kiçik hissələr ayırın və köftə şəkli verin.
Yağı tavada qızdırın.
Balıq köftələrini tavada maşa ilə çevirərək qızardın.
Bütün köftələr qızarınca servis tabağına marul yarpaqları düzün.
Üzərinə köftələri yerləşdirin.
Cəfəri və limon dilimləri ilə bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yarpaqları, tavada, köftə, Köftə, servis, dilim, yumurta, qızdırın, verin, köftələrini, çevirərək, şəkli, Balıq, ayırın, olsun, Hazırladığınız, xəmirindən, kiçik, hissələr, qızardın
BİZİ İZLƏYİN