Tərkibi:Kartof,
Istiot,
Çörək otu,
Kök,
Hazırlanması:Bişirilib rəndələnmiş kartofların üzərinə qatıq, duz, yağ, limon suyu da əlavə edərək yoğurun.
Cəfəri yarpaqlarından ayaqkimi istifadə edin.
Sonra cəfərinin üzərinə hazırladığımız kartof yumrularını da qoyun.
Gözlərini çörək otu ilə düzəldin.
Ağız- burnunu isə kökdən hazırlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, yumrularını, qoyun, kartof, cəfərinin, istifadə, Sonra, hazırladığımız, Gözlərini, hazırlayın, olsun, kökdən, burnunu, çörək, düzəldin, ayaqkimi, yarpaqlarından, Bişirilib, rəndələnmiş, Hazırlanması