Tərkibi:
1 kq quzu ətinin qabırğa hissəsi
kəklikotu
2 ədəd soğan
4 ədəd kartof
duru yağ
duz
istiot
Hazırlanması:
1. Et tikələrə bölünür, kəklikotu, doğranılmış soğan, duz, istiot vurulub yaxşı qarışdırılır (basdırma yaxşı olar ki bir gün əvvəldən hazırlansın).
2. Kartof soyulur, doğranılır, duzlanılır.
3. Ət və kartof tavaya düzülür, duru yağ əlavə olunur. Ət tavaya düzüldükdə soğanları təmizlənib atılır.
4. 230-240 dərərcədə ət bişənə kimi bişirilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, kartof, istiot, tavaya, kəklikotu, yaxşı, yemekler, düzülür, əlavə, duzlanılır, doğranılır, Kartof, soyulur, olunur, düzüldükdə, bişənə, bişirilir, olsun, dərərcədə, atılır