• Öz buğunda bişirilmiş kütüm resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 761

Tarix : 29-03-2016, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Təzə kütüm – 253q,
ərinmiş yağ – 15q,
baş soğan – 30q,
quru alça – 3q,
lavaşana – 5q,
keşniş – 15q,
istiot - 0,1q,
duz.

Hazırlanması:
Təmizlənib yuyulmuş balıq tikələrə doğranır, azacıq qızardılır və dayaz qazana yığılır. Üzərinə yağda qızardılmış soğan, alça, lavşana, su və istiot tökülüb öz buğunda bişirilir..Süfrəyə verdikdə üstünə xörəyin öz şirəsindən tökülür və göyərti səpilir.
İçi doldurulmuş xəşəm: Məhsulların miqdarı və haırlanması qaydası kütüm ləvəngidə olduğu kimidir.

Nuş olsun!
Etiketlər: kütüm, soğan, istiot, şirəsindən, tökülür, göyərti, xörəyin, üstünə, verdikdə, səpilir, Süfrəyə, xəşəm, ləvəngidə, olduğu, kimidir, qaydası, haırlanması, bişirilir, Məhsulların, miqdarı
BİZİ İZLƏYİN