• Praqa kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 258

Tarix : 15-06-2014, 12:55

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Can əti – 250 q
Quyruq – 150 q
Qoz – 100 q
Duru yağ
Duz, istiot

Hazırlanması:
Can əti strecin arasında döyülür, duzlanır və istiotlanır.
İçliyi hazırlamaq üçün: quyruq və qoz ətçəkən maşınından keçirilir, üzərinə duz, istiot əlavə edilib qarışdırılır.
Döyülmüş ətin üzərinə içlik qoyulub bükülür.
Soba listinə folqa salınır, yağlanır və içlikli ət öncədən 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, üzərinə, folqa, salınır, listinə, bükülür, qoyulub, yağlanır, içlik, öncədən, dəqiqə, bişirilir, olsun, sobada, qızdırılmış, Döyülmüş, dərəcəyədək, içlikli, edilib, döyülür
BİZİ İZLƏYİN