Tərkibi:6 qırmızı soğan
15 q duz
7 q təzə kəkotu
90 q kərə yağı
Hazırlanması:Çalışın, soğanlar eyni ölçüdə olsun.
Soğanları təmizləyin, hər birinin altını düz kəsin (sinidə rahat oturması üçün).
Şəkildə gördüyünüz qaydada kəsin (bıçağı dibinə 1,5 sm qalmış saxlayın).
Kəkotu və duzu həvəngdə döyün, otaq temperaturunda olan yağla qarışdırın.
Soğanın kəsiklərini ehtiyatla aralayaraq bu yağı içinə doldurun.
Keramik sini götürüb dibinə dəniz duzu səpin.
Sobanı 220 dərəcə qızdırın, soğanları 30-35 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: olsun, kəsin, dibinə, içinə, aralayaraq, ehtiyatla, kəsiklərini, qarışdırın, döyün, temperaturunda, yağla, Soğanın, Keramik, qızdırın, soğanları, dəqiqə, bişirin, dərəcə, Sobanı, həvəngdə