Tərkibi:
7-8 dilim köhnə çörək(təzə də ola bilər) ,
2-3 kibrit qutusu qədər pendir,
1 ədət yumurta,
1 ovuç holland pendiri,
Bir az sucuq (kiçik-kiçi doğranmış),
1 ədəd pomidor,
1 ədəd qırmızı bibər,
1 şorba qaşığı maye yağ,
Hazırlanması:
Pomidoru yuyun.
Sonra pomidor və sucuqları kiçik-kiçik doğrayaraq bir qaba yığın.
Digər ərzaqları da onların üzərinə əlavə edin.
Pendirləri də əlavə edərək tamamən əzin.
Bu qarışıqdan bir qaşıq çörək dilimlərinin üzərinə yaxın.
Bir fırın sinisinə yağlı kağız sərin.
Kağızın üzərinə çörəkləri düzün.
Əvvəlcədən 200 dərəcə qızdırılmlş fırında 15 dəqiqə qədər üstləri qızarana qədər bişirin.
İsti-isti servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: kiçik, üzərinə, qədər, əlavə, pomidor, çörək, yaxın, fırın, sinisinə, yağlı, dilimlərinin, qaşıq, Pendirləri, olsun, edərək, tamamən, qarışıqdan, kağız, Kağızın, fırında