• Tuna balıqlı krem souslu makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 103

Tarix : 22-06-2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
40 qr ton balığı
20 qr dana əti
1 çay qaşığı dolusu kapari otu
2 yemək qaşığı krem
Yarım çay qaşığı hindi qozunun tozu
Duz, yaşıl bibər (damaq dadına görə)
110 qr penne makaron (Təxminən 1/5 paket)
1 yemək qaşığı zeytunyağı
2 diş sarımsaq
1/6 şüyüd

Hazırlanması:
Makaronu 8-10 dəqiqə qaynadın.
Tavaya zeytun yağı və sarımsaq əlavə edib qızardın.
Tuna balığını, kadari otunu, xırda doğranmış dana ətini, hind qozu tozunu, duzu, bibəri və kremi əlavə edərək souslu hazırlayın.
Makaron ilə qarışdırıb, şüyüd ilə bəzədikdən sonra xörək hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, şüyüd, sarımsaq, yemək, əlavə, xırda, doğranmış, ətini, tozunu, qızardın, kadari, bibəri, otunu, balığını, edərək, sonra, xörək, hazırdır, olsun, bəzədikdən
BİZİ İZLƏYİN