Tərkibi:4 ədəd sümüksüz toyuq sinəsi
1 su stəkanı kaşar pendir rəndəsi
1 çay qaşığı qara bibər
1 su stəkanı un
1 ədəd yumurta
Qızartmaq üçün:bitki yağı
Hazırlanması:Əvvəlcədən soyub sümüyünü çıxardığınız toyuğun sinəsini mətbəx dəzgahının üstünə düzün və 1 su stəkanı kaşar pendiri rəndəsini, 1 çay qaşığı qara bibər ilə qarışdırın və daha sonra toyuqların içinə bu vəsaiti doldurun ardınca rulo formasında sarın.
Əvvəl una, sonra yumurtaya bulayın bitki yağında qızardın. Toyuqları içinə atıb, çevirərək qızardın.Qeyd: Toyuq rulolarının açılmaması üçün hər hansı bir çöplə tutdurun. Qızardıqdan sonra çöpləri çıxara bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, sonra, bitki, qızardın, bibər, qaşığı, kaşar, içinə, bulayın, yumurtaya, yağında, doldurun, Əvvəl, formasında, Toyuqları, sarın, ardınca, açılmaması, çöpləri, Qızardıqdan