• Limonlu və Fıstıqlı Makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 444

Tarix : 12-07-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 su stəkanı cəfəri
1/2 su stəkanı sızma zeytun yağı
2 limon qabığı, çox incə jülyen doğranmış
1/2 paket antep fıstığı, yüngül qovrulmuş
duz
1 çimdik qara bibər
1 limon (zövgə görə görə)

Hazırlanması:
Göyərtiləri kiçik doğrayıb geniş bir qaba qoyun.
Zeytun yağını, limon qabıqlarını və fıstıqları əlavə edib qarışdırın.
Duzunu əlavə edərək üzərini bağlayın.
Otaq istiliyində 2 saat qədər salayın.
Makaronu qaynadın. Suyundan 1 stəkan saxlayib qalanını süzün.
Soyuq su ilə yaxalamadan ayırdığınız su və fıstıqlı və limonlu sous ilə qarışdırın.
Qaba töküb bir az limon suyu və qara bibər səpin.
Makaronumuz hazirdir.

Nuş olsun!
Etiketlər: limon, bibər, Makaron, stəkanı, əlavə, qarışdırın, fıstıqları, salayın, qaynadın, Makaronu, qədər, istiliyində, Duzunu, edərək, üzərini, Suyundan, bağlayın, qalanını, töküb, limonlu
BİZİ İZLƏYİN