Tərkibi:1 st. un
4 yumurta
1 çimdik duz
iç:
toyuq əti
yerkökü
bibər
soğan
qarğıdalı, göy noxud konservi (zövqə görə)
Hazırlanması:Yumurtaları duz və unla çalın.
Toyuq ətini suda bişirin. Xırda doğrayın. Yerkökü və bibəri də xırdalayın. Toyuq əti, bibər, yerkökü, qarğıdalı və göy noxud konservləri, xırda doğranmış soğan, duz-istiot vurub qarışdırın. Göyərti də əlavə edə bilərsiniz (ümumiyyətlə, sevdiyiniz başqa tərəvəzlərdən də istifadə edə bilərsiniz).
Formaları bitki yağı ilə yağlayın. Dibinə azca xəmir tökün. Bir qədər iç qoyub üzərinə yenə xəmir tökün.
200 dərəcə qızdırılmış sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
Səhər yeməyi, yaxud uşaqların məktəb naharı üçün əla seçimdir.
Nuş olsun!
Etiketlər: tökün, bilərsiniz, xəmir, bişirin, Toyuq, noxud, qarğıdalı, yerkökü, bibər, soğan, qoyub, qədər, Dibinə, Formaları, tərəvəzlərdən, istifadə, üzərinə, bitki, yağlayın, dəqiqə