• Səngəsər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 240

Tarix : 22-08-2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq quşbaşı doğranmış ət
0,5 kq yaşıl mərcimək
2 soğan
2 x.q. zeytun yağı
1 x.q. tomat pastası
duz
qara istiot

üzərinə:
qurut

Hazırlanması:
Quşbaşı doğranmış ətlə mərciməyi ayrı qazanlarda suda qaynadın.
Halqa doğranmış soğanı zeytun yağında qovurun. Tomat pastası, duz, qara istiotu əlavə edib bişirin. Bulyon, qaynanmış əti və yaşıl mərciməyi əlavə edin. Bir buğum qaynadıb ocaqdan götürün.
Süfrəyə verərkən üzrinə əzilmiş qurut səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, pastası, qurut, zeytun, mərciməyi, yaşıl, əlavə, qaynadıb, buğum, Bulyon, bişirin, ocaqdan, qaynanmış, Süfrəyə, əzilmiş, səpin, üzrinə, verərkən, istiotu, götürün
BİZİ İZLƏYİN