Tərkibi:1 kq quşbaşı doğranmış ət
0,5 kq yaşıl mərcimək
2 soğan
2 x.q. zeytun yağı
1 x.q. tomat pastası
duz
qara istiot
üzərinə:
qurut
Hazırlanması:Quşbaşı doğranmış ətlə mərciməyi ayrı qazanlarda suda qaynadın.
Halqa doğranmış soğanı zeytun yağında qovurun. Tomat pastası, duz, qara istiotu əlavə edib bişirin. Bulyon, qaynanmış əti və yaşıl mərciməyi əlavə edin. Bir buğum qaynadıb ocaqdan götürün.
Süfrəyə verərkən üzrinə əzilmiş qurut səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, pastası, qurut, zeytun, mərciməyi, yaşıl, əlavə, qaynadıb, buğum, Bulyon, bişirin, ocaqdan, qaynanmış, Süfrəyə, əzilmiş, səpin, üzrinə, verərkən, istiotu, götürün