• Maki suşi – düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 812

Tarix : 3-09-2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
9 xörək qaşığı suşi düyüsü
9 zolaq noru yosunu - 10x4 sm
3 çay qaşığı qara kürü
3 çay qaşığı qırmızı kürü
3 çay qaşığı sarı kürü
1 çay qaşığı vasabi - qıtığotu

Hazırlanması:
Düyü rollu hazırlayın və onu vasabi ilə yayın
Hər bir suşi rollunu nori yosununa bükün, yosunun 1 santimetrini bükülməmiş saxlayın
Rolla bir qədər kürü əlavə edin
Süfrəyə verilmə:
Suşini yaşıl yarpaq ilə bəzəyin və taxta qabda verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, vasabi, Süfrəyə, verilmə, əlavə, qədər, saxlayın, Rolla, Suşini, yarpaq, qabda, verin, taxta, bəzəyin, bükülməmiş, yaşıl, yosunun, qırmızı, qıtığotu, yosunu
BİZİ İZLƏYİN