Tərkibi:Duz
İstiot
Zeytun yağı
Paprika (ədviyyat)
Karri (ədviyyat)
Quru Sarımsaq tozu (olmasa adı sarımsağı sixin)
Hazırlanması:Zeytun yağın içinə bütün ədviyyatları əlavə edib qarışdirin və Hind quşuna çəkin. Üstünü folqa ilə bağlayın. Sobada 200 dərəcədə 1-2 saat arası bişir. Soku buraxandan sonra hər 15 dəq. bir soku ustunə tökün.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: Zeytun, ədviyyat, bağlayın, Sobada, folqa, Üstünü, dərəcədə, çəkin, bişir, ustunə, tökün, sonra, buraxandan, quşuna, arası, əlavə, olmasa, sarımsağı, Sarımsaq, Karri