Tərkibi:- 2 ədəd kartof
- 1 xörək qaşığı zeytun yağı
- Yarım stəkan su
- Doğranmış qırmızı bibər
- Zövqə görə duz, istiot
Hazırlanması:Kartofların qabığını axar suyun altında fırçayla təmizləyin. Qabığını soymadan yuvarlaq formada doğrayın. Kartofları aralarına duz səpərək tavaya düzün. Üzərinə zeytun yağı və su töküb qapağını örtün. Suyu quruyana qədər bişirin. Sonra üzərinə doğranmış qırmızı bibər və istiot səpib süfrəyə isti-isti təqdim edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qırmızı, bibər, zeytun, istiot, töküb, qapağını, örtün, Üzərinə, düzün, aralarına, səpərək, tavaya, quruyana, qədər, süfrəyə, üzərinə, doğranmış, təqdim, Sonra, bişirin