• Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 722

Tarix : 20-11-2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
400 q qoyun əti (mal əti də götürmək olar)
150 q pomidor
150 q soğan

sous:
100 q qoz
3 diş sarımsaq
30 ml bitki yağı
yarım limonun şirəsi
duz
istiot

Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayın.
Pomidorları doğrayın.
Folqanın içinə soğanı düzün.
Üzərinə əti yerləşdirin.
Duz-istiot vurun.
Pomidorları ətin üzərinə düzün.
Folqanı bükün.
Formanın içinə qoyun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.
Blenderin kasasına qoz, sarımsaq, yağ, limon şirəsi, duz-istiot tökün.
Xırdalayın.
Sousu ətin yanında süfrəyə verin.

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT

Qozlu sousla qoyun qızartması resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, qoyun, şirəsi, düzün, sarımsaq, doğrayın, içinə, Pomidorları, bişirin, dəqiqə, dərəcə, qızdırılmış, sobada, Blenderin, kasasına, yanında, süfrəyə, verin, Sousu, Xırdalayın
BİZİ İZLƏYİN