• Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 658

Tarix : 11-11-2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
0.3 kq ət
1 ədəd pomidor
2-3 diş sarımsaq
3 ədəd soğan
gözəyarı bitki yağı
1 dəstə göyərti
2 ç/q tomat pastası
1 ç/q duz
1 ç/q istiot

Hazırlanması:
Əti xırda şəkildə doğrayıb qaynamağa qoyuruq. Soğanları da çox kiçik hissələrə bölüb, bitki yağında qızardırıq.

Sarımsaqları təmizləyir, doğrayır tavada bişməyə qoyuruq. Üzərinə acika və tomat əlavə edirik. Daha sonra xırda doğranılmış pomidorları da onun üzərinə töküb bişməyini gözləyirik.

İndi isə sıra əti hazırladığımız sosun (soğan, sarımsaq və pomidorlu qarışıq) üzərinə əlavə etməyə gəldi. Ətin daha dadlı olmağı üçün üzərinə bulyon tökməyi də unutmuruq.

Və budur yeməyimiz artıq hazırdır. Üzərini zövqünüzə görə, göyərti ilə bəzəyə bilərsiniz.

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT

Toyuqlu Çaxoxbili resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, tomat, xırda, qoyuruq, göyərti, əlavə, soğan, bitki, sarımsaq, pomidorlu, qarışıq, etməyə, gəldi, hazırladığımız, bişməyini, dadlı, gözləyirik, töküb, sosun, budur
BİZİ İZLƏYİN