Tərkibi:0.3 kq ət
1 ədəd pomidor
2-3 diş sarımsaq
3 ədəd soğan
gözəyarı bitki yağı
1 dəstə göyərti
2 ç/q tomat pastası
1 ç/q duz
1 ç/q istiot
Hazırlanması:Əti xırda şəkildə doğrayıb qaynamağa qoyuruq. Soğanları da çox kiçik hissələrə bölüb, bitki yağında qızardırıq.
Sarımsaqları təmizləyir, doğrayır tavada bişməyə qoyuruq. Üzərinə acika və tomat əlavə edirik. Daha sonra xırda doğranılmış pomidorları da onun üzərinə töküb bişməyini gözləyirik.
İndi isə sıra əti hazırladığımız sosun (soğan, sarımsaq və pomidorlu qarışıq) üzərinə əlavə etməyə gəldi. Ətin daha dadlı olmağı üçün üzərinə bulyon tökməyi də unutmuruq.
Və budur yeməyimiz artıq hazırdır. Üzərini zövqünüzə görə, göyərti ilə bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, tomat, xırda, qoyuruq, göyərti, əlavə, soğan, bitki, sarımsaq, pomidorlu, qarışıq, etməyə, gəldi, hazırladığımız, bişməyini, dadlı, gözləyirik, töküb, sosun, budur