Tərkibi:1 ədəd badımcan
1 ədəd Bolqar bibəri
1 ədəd pomidor
1 ədəd yerkökü
1 ədəd soğan
1 ədəd kabak
3 diş sarımsaq
1 budaq cəfəri
100 qr bitki yağı
Hazırlanması:Ərzaqları yığır, əvvəlcə badımcanları və bibərləri sobada biraz kabab halında bişirir, badımcanların içini təmizləyirik.
Bibəri, soğanı və göyərtini xırda şəkildə doğrayırıq.
Sarımsaq, kabak, pomidor, yerkökünü də eyni qaydada doğradıqdan sonra onları qarışdırır, hazır olan içliyi badımcanın içinə doldururuq.
Və beləcə, tərəvəzli badımcan kababımız hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: pomidor, badımcan, kabak, yerkökünü, qaydada, doğradıqdan, sonra, Sarımsaq, doğrayırıq, xırda, şəkildə, onları, göyərtini, hazır, beləcə, tərəvəzli, kababımız, hazırdır, doldururuq, içinə