Tərkibi:Kartof üçün:2-3 diş sarımsaq
3-4 x q zeytun yağı
duz,istiot
üzəri üçün 2 əd cəfəri
Hindquşu üçün:1 əd 2-3 kglıq hindquşu
rozmarin
mayonez
ç q y sarımsaq tozu
balzamik sirkə 2 x q
çox az ketçup
duz istiot
Hazırlanması:Kartoflar qabıqlı halda çox yaxşı yuyulur,sonra 4 hissəyə bölünür ..çalışın orta ölçülü kartoflar olsun.Sarımsağı yaxşı əzin,diri qalmasın sonra duz,istiot,zeytun yağı ilə birlikdə qarışdırıb falqa serilmiş tavada 160-170 dərəcədə bişirin.Hindquşunu isə yazdığım ləvazimatlarla yaxşı qarışdırın aliminium falqa serilmiş qaba düzün və üzərini yenə folya ilə bağlayın 30 dəqiqə qoyun elə bişsin,30 dq sonra üstündəki folyanı götürün qoyun qızarsın.Çox ləzzətli və az yağlı yeməkdir.Xüsusilə kartof bu,üsulla çox dadlı olur.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, sonra, yaxşı, qoyun, falqa, zeytun, sarımsaq, serilmiş, üzərini, folya, bağlayın, düzün, yazdığım, bişirin, Hindquşunu, ləvazimatlarla, qarışdırın, aliminium, bişsin, Xüsusilə