• Pelmeni resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 168

Tarix : 14-01-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ülviyyə Zeynalova


Tərkibi:
3 st un
duz
1 yumurta
y st süd
su

İçlik üçün:
300 g quzu əti
200 g mal əti
2 soğan
duz,təzə üyüdülmüş istiot

Hazırlanması:
Olduqca asan və sadə bir xəmir yoğururuq,biraz bərk olsun.Sonra fotodakı kimi kəsib içinə hazırladığımız farşı qoyub, ay kimi bükürük,bizim şəkərbura kimi sonra iki ucunu birləşdiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: qoyub, farşı, hazırladığımız, içinə, bükürük, bizim, birləşdiririk, ucunu, sonra, şəkərbura, kəsib, fotodakı, istiot, üyüdülmüş, soğan, İçlik, Olduqca, xəmir, Sonra, olsun
BİZİ İZLƏYİN